Полицията се самосезира във връзка с материала на TrafficNews  за

...
Полицията се самосезира във връзка с материала на TrafficNews  за
Коментари Харесай

След публикация на TrafficNews: Полицията се самосезира заради клипа с боя над момчето в Тракия

Полицията се самосезира по отношение на материала на TrafficNews  за насилието над момчето, което бе посочено за гарант на боя  над ученичката в Пловдив. Разследването е поето от 5-то районно, тъй като въпросният пердах е на територията на ЖР „ Тракия ”. Тепърва ще се обясняват детайлности за малолетните лица, които попадат на фрагментите.
Прочетете още

Припомняме, че медията ни разгласява в материал, в който беше прикачен видеоклип на следващата експанзия сред малолетни.  Действията на момчетата от фрагментите са  били по отношение на пребитото момиче преди повече от седмица. На фрагментите се вижда по какъв начин група младежи са пребили хипотетичният гарант на побоя над ученичката от СУ „ Симеон Боливар.  

Група от 5-6 души потеглят към момчето. Те стартират да му крещят „ Защо биеш девойки “, а той отвръща, че никого не удрял.След това единият от групата удря в тялото и поваля момчето на земята, а другите стартират да го ритат. Той крещи, като споделя и, че не я удрял. Както съобщихме,  клипът е сниман в регион „ Тракия “ до СУ „ Св. Седмочисленици “, а снимането на побоя е  в междублоково пространство и измежду бял ден.

Припомняме, че от прокуратурата и полицията започнаха инспекция и за насилието над ученичката.  Предполага се, че нападнатото момче е това, което приказва на видеото от подлез в регион „ Тракия “.

На въпросния клип се вижда по какъв начин момче или момиче я удря, като тя пада на земята. Девойката  пита: „ Какъв ти е казусът ”, а насреща се чува – „ Ей, в този момент ще видиш ”.  Влачи момичето, нанася още няколко удара. След което следват плесници, а най-после с все мощ забива главата й в земята.

Според нашите читатели, пребитото момче е „ поръчал “ побоя над ученичката. Причината – тя му блъснала пестник преди този момент. На видеото се чува по какъв начин той споделя:  „ Ела в този момент ми набий пестник “.

Другият побой над момичето бе в двора на учебното заведение на „ Симеон Боливар ” в " Изгрев ".
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР